27 December 2012

Simple Segmen : " Entry Terbaik 2012 "


Untuk entry ini, aku nak mulakan dengan kegedikan melampau ! So semua senyap jangan jelous apatah lagi tengking or kutuk aku . Hahahaha . Mengada je kerja aku kan ? Tak sudah sudah dengan kegedikan melampau walaupun just entry and penulisan.

( Entry pendek terlampau penuh tulisan. Baca sampai habis jugak ! ) 

Sebelum memulakan langkah tentang Segmen yang bakal membawa kemenangan terbesar aku tahun ni. eyh? Maybe laa sebab dapat Topup RM30.00 lah! Banyak lah! Kita tahu hadiah sebanyak tu nak join lah! *petikan dari UAI dalam Astro Oasis menjawab soalan dengan LAH* hehe :) Ok lupakan tentang LAH itu sambung dengan cerita aku pada hari ini.

Aku baru sahaja mengetahui yang Cg Yasmin yang mengajar aku BM tahun ni , yang membolehkan aku Cemerlang terbilang dalam peperiksaan itu akan dipindahkan ke sekolah lain mulai 1/1/2013 :') So sad ! So terkejuzz ! Aku memang tak sangka lah semua ni boleh berlaku, maybe tahun depan dye akan mengajar aku SEJ kalau tak pindah , memang berharap sangat beliau akan mengajar aku , tapi kalau dah takdir , terima jelah kan , sure ada hikamh :') Sob,sob,sob ....



OK OK OK ! Sambung dengan segmen yang bakal membuat aku bahagia tahun ni sebab tajuknya 'Entry Terbaik 2012' hehehe *ketawa sopan Sebab aku berharap sangat boleh menang sebab sebab sebab : :

Entry yang terbaik tahun ini mengenai parents Aku :) Parents aku yang Alhamdulillah selamat pulang dari Mekkah dengan gelaran Haji & Hajjah :') Syukur sangat-sangat, Thanks Allah :')

One more, tentang anugerah yang aku dapat sempena kejayaan aku dalam PMR 2011 tahun lepas , sebab aku dapat jumpa dengan kawan aku yang dah pindah :) Nak tahu yang mana satu or berminat nak baca petek sini [ KISAH 1 ] [ KISAH 2 ] :')

Tu serba sedikit tentang entry terbaik aku tahun 2012 , bagi aku laa kan , tuan punya tulis yang selalu tak cukup idea ni tapi bagi korang aku tak tahulah ! Maybe korang akan cakap '' kenapa tak pilih entry tu entry ni '' , It's in ur mind k . Aku ada lah kesah jugak sikit sebanyak sebab korang pandai judge entry aku :') Di sini juga aku nak ucap berbanyak terima kasih kepada pembaca aku walaupun aku tahu < 10 :'( Sedih LOL XD

So? Akku rasa dah selesai kot tentang entry Terbaik ini. Aku berharap entry ini merupakan entry terbaik bagi aku dan bagi pembaca dan tak lupa juga kepada Pencipta Segmen Simple ni :) Thanks All ! Aku sangat happy dengan blog yang telah tercipta ni walaupun tak seberapa tak sehebat korang Fatin Liyana or Yuyu Zulaikha :)

Aku tag kan segmen ni kepada rakan blogger aku & rakan sesekolah aku [ZOEY] [HAMIZAH] . Bagi kengkawan aku yang tak ditagkan , mohon seribu kemaafan k. Korang nak join sila TEKAN SINI :) Semua syarat nak join dah ada, Maybe ini segmen paling simple and terakhir bagi tahun 2012 bagi aku :')


Thanks for reading this entry 


10 comments:

  1. x fham ,n what should i do~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asman,, kalau org tag kan mu ni,, maknenyer,, ye kene maklumkan kat mu sebab nak meriahkan lagi segmen ni,, nak suh org tahu kewujudan segmen ni,, biar meluas,, sebab tu main tag tag ,, :) So,, atas mu laa nak join ke x :) JUst inform~

      Delete
  2. mekasih. ada masa i.Allah join eh ... :)

    ReplyDelete
  3. good luck k...oppa xpandai nak join bnd2 cm ni .. sng kate x rajin...

    http://shaberry92.blogspot.com/2012/12/apabila-kpop-lover-demam-abpbh-2012.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum, hai terima kasih sebab join.. Btw anda telah di list kan sebagai peserta Simple Segmen : Entry Terbaik 2012..

    Update peserta dan penambahan hadiah..
    http://www.irwanalessatyme.com/2012/12/simple-segmen-entry-terbaik-2012.html

    Jemput baca sekali semua peserta yang lain ok??

    Anda mungkin pemenangnya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam :') InSha Allah :) Aminnnn~

      Delete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy