31 December 2013

SBS Entertainment Awards hancurkan peminat !

 

Stress tau dakk ?!  Patah hati aku apabila mengetahui hal ini . Pada 30/12/13 , SBS Entertainment Award telah diadakan , aku sebagai biggest fan of Running Man , ingin bercerita sikit pasal hati aku yang berbunga tapi dahannya patah >.< How Dare SBS Entertainment buat kami macam nii !

Asal Berbunga nii ? HAHA ! As I am a hardcore fan of Running Man , memang lahh happy sebab banyak jugak Variety Show ni menang award termasuk lahh Ahlinya ! Tahun lepas aku agak kecewa sebab rancangan Law Of The Jungle banyak menang berbanding Running Man . BTW , tahun ni anugerah utama diorang yang boleh tapi tak boleh kalahkan Running Man . Berbunga hati aku ni tau dak ? Running Man tetap hebat , lawak , happy walaupun episod hampir 200 dahh >.<''

Here ,  is a summary for those people that want to quickly glance and see if their favorite stars won a prize . Just Running Man in my heart ! 

Excellent Program Award -Running Man

High Excellence Award For Programs (Viewer’s Choice)- Running Man

Friendship Award Lee Kwang Soo – “Running Man”

Excellence Award
For Males
Kim Jong Gook and Haha – “Running Man”

For Female
Sung Yuri – “Healing Camp”

High Excellence Award

For Female
Song Ji Hyo – “Running Man”

For Male
Lee Kyung Kyu – “Healing Camp”

MongJi or BlankJi Myrol in Strong Heart ! How beautiful >.<

Sebenarnya , aku ada gambar nak ditayangkan , tapi macam seksi jer Song Jihyo aku tuu , tak yah laa ! Hihi . Tahun lepas JiHyo aku tak menang award , tahun ni menang yang High , rasa macam nak terbang sebab happy sangat tau ! Running Man menang , Song Ji Hyo menang ! Yessssss

Yang aku tak puas hati dan kecewa dengan SBS Entertainment nii sebab tak menangkan Monday Couple aku ! Ehh , Monday Couple ( JiHyo dan KangGary ) memang the best laa , memang tersangat femes dalam dunia nii (kpoppers) Asal pulak tak menang ! Haishhh :V

Nak tau tak betapa sweet nye diorang ni , sampai dalam SBS Entertainment Awards Kang Gary mengaku mahu kan Song JiHyo apabila ada sorang MC ni tanya '' Apa yang Gary mahukan ? '' Kang Gary pun jawablahh  '' Saya mahukan JiHyo ! ''  ♥

Awwww ! Sweetnya , macam dah kahwin kan ? Nak tahu lebih lanjut ? Baca nii [[Gary Says He Wants Song Ji Hyo at the SBS Entertainment Awards]] ♥ ♥ ♥ ♥

Monday couple ! Awwww -'' Asal tak menang SBS ?! Grrrrrrr !

Alang alang aku menulis blog usang nii , aku nak umumkan kejelesan dan kemurungan aku yang melampau disebabkan Shila Amzah & Nazim Othman dapat jumpa exo ! Omo Omo ! Jealous tahap maksima dahh ! Macam mana nak jadi macam diorang errk ? Nazim Othman nii memang kpopper sebab dahh banyak artis kpop dia jumpa ! Aww untunglahh *_*

EXO - Zhang Yi Xing a.k.a Lay adalah keutamaan aku selepas Running Man Monday Couple ! Kalau jadi fanboy kepada artis korea lelaki senang , tak lahh sampai zina mata bila tengok gambar diorang kan ? Huhu

Ni muka sama macam Amirol Najmi Abdul Rasid yang jadi bintang di korea ! Nama ape erk ? haha --''


Sweet dokk muka camni ? Tuan punya blog muka camni argh ! --'' Harharhar

HAHA ! Congartulation to Running Man for SBS Entertainment Award and EXO for being the winner of A song of the year ! 2013 such a kpop life for me :) Kbye !

Thanks for reading this entry !


19 comments:

  1. huhuhu...tengok kat Insta je smlm...sebab smlm busy final :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhuhu ~ Ohhh , semoga boleh cemerlang final exam ! :D

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hahaha . NAJMI !! minat nye JIHYO . hahahaha . aku tak tahu nak comment ape . hihihik sbb aku tak mnat ane korea . KANG HANG NEUL sorg je di hati ~ muahahahah ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. AINI ! haah . Memang minat punn ! Kihkihkih Perempuan jadi idol sebab ACE ! :)

      Delete
  4. alorh,sorry kite x minat kpop nie.hahhaha. btw,tahniah sbb jadi 1000 follower saya. nanti bagi nama&alamat. ade nk bagi gift dekat awak. PM dekat fb saya yg nie : https://www.facebook.com/ain8291

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ! Nevermind :) BTW , thanks ! Rezeki Allah :) Okeyyy , PM now !

      Delete
    2. hoi3 ... lay !!!! I punyaaaa ! hahaha ... xpelah asal bahagia .... MOngJI !!! OMOOOO .....

      Delete
    3. Hahaha ! Nevermind :/

      Delete
  5. repost from fasyshane: check folder download or search my computer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I cant find it :'( So sad !

      Delete
  6. Anonymous1/05/2014

    hok nim hok mu kbo ea...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kabo mende ? haha dohh lahh anonymous --''

      Delete
  7. Terbaik arh entry ning Myrol :) Kpopers Ever. Ahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ! Thanks :) Kpoppers Ever and ever :)

      Delete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy