11 February 2013

My LIfe : Terima Kasih Kawan :')


My new profile picture on Facebook  :*

Sedih sedih sedih ! Tu je yang mampu aku ungkapkan pasal hati aku sekarang ni. :( Hajat yang sebanar nak cerita pasal kawen kawen tapi bertukar idea lah sebab tak sanggup nak simpan sorang sorang. Nak luah kat status facebook, konfem kene bash oleh 'kawan kawan' yang baik hati :') Hidup aku memang menyedihkan kalau nak bercakap pasal 'kawan'. Korang takkan faham kalau tak kenal aku dan bertanya pasal aku +_____+

Eh3! Ada pembaca blog aku tanya 'asal tahun ni sedih semacam je' AND aku memang perasan yang tahun ni hidup aku memang memang menyedihkan. Tak tahu kenapa XD. Sering bermain diminda persoalan sebegini ''Adakah aku seorang yang malang'', ''Adakah aku pembawa sial''. Nauzubillah! Aku taknak semua tu. Aku nak hidup aku boleh happykan semua orang disekeliling aku tapi semua yang aku usahakan, lain 'jadinya' *_*

Lupakan tentang aku, teruskan mendengar luahan aku. P/s : ayat skema

Hari ini ( 11/2/13) mereka semua pergi jalan jalan kat area ghumah aku. Hujan. Mereka tak jadi pergi ke tempat yang dihajati. I mean tak mandi. Then, mereka pergi makan makan kat tempat paling dekat dengan ghumah aku. Bosan dah aku pergi sana. Diorang tak telefon pun aku yang diorang makan situ. Kalau nak bagi alasan SIM aku hilang, tak payah laa. Aku dah bagi no. parents aku kan! *marah :'(

***Kalau pergi mandi memang aku takleh pergi sebab abah aku marah. TAPI kalau pergi makan, ayah aku nak marah ea?

Dah! Fullstop...

Hati aku dah tenang kot lepas luah semuanya kat sini. Walaupun tajuk entry ni nak ucap TQ kat kawan aku, aku tetap nak cerita pasal kawen kawen. Bhahahha !

8/2/13 - Aku pergi kenduri cucu sedara ayah aku yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan. Happy jugak boleh jumpa sepupu sepapak. Hoho *_* Korang layan jellah gambar sebab aku takde mood nak bercerita :') Sorry to say 


Semoga bahagia hingga ke anak cucu :)


nak rasa mood kawen kawen ni :')



Aku campur campur je semua senang kan. Berseni pulak tuu :)

10/2/13- Aku pergi ke Pasir Mas Kelantan untuk hantaran rombongan ke ghumah lelaki pulak. Tidur je kerja aku otw ke sana. Otw kami kesana kan, ada eksiden antara rombongan kami. Nak sampai lepas zohor boleh sampai lepas asar. Kes eksiden ni yang melambatkan masa. Btw, alhamdulillah semua nyawa selamat. Kereta habis takleh gerak, so kiteorang telefon crane suruh angkat ke terengganu. Pada masa itu jugalah aku first time apat tengok macam mana Air bag tu keluar drpd simen simen kereta tuu.. So fantastic!


Nampak tak ? It's simple like you see but this yellow car could not move yesterday :)

Makanan i sefamili bawak pergi sana. Makan sambil menikmati kesesatan untuk sampai. Lama doe kiteorang sesat :') Ada seorang aunty tu datang kat kereta kami lepas salah sebuah kereta tak dapat gerak. Dia tanya '' ada kosong tak sini '' lepas tengok byk sangat makanan kat tengah tengah antara aku & kakak, terus tak jadi :) Sorry aunty!
 


Kami adik beradik mengenakan purple untuk event tersebut :) Sebelum ni peach! 

Dah agak letih aku membicarakan tentang kawen kawen ni. Best jugak pergi jejalan ye dakk? TAPI today and during i write this entry. I'm alone in my home coz my family pergi jalan jalan sambil ambil abg i balik univerct. Eh! betul tak ayat aku tu? my family pergi ambil abg i sambil jalan jalan :) hehehehe

Tension aku pasal kawan dah surut kot. Esok nak pergi library dengan bff aku. Rindu nak sembang meleTOP sama diorang! K bye! 

Thanks for reading this entry !

6 comments:

  1. hoho.. takpe..jgn sedih2..thun ni kan nak exam :) lol

    ReplyDelete
  2. wah !lame x singgah blog ni ...
    berwajah baru ..
    pape pun good luck k ..
    sebab tahun ni exam ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab support saya :) InsyaAllah 11A+ :O

      Delete
  3. janganlahh sedih sangat . kite hidupp nim tak leyh sedih sngat-3 ;')) okayy ? pasti ALLAH dah rancang yang terbaik untuk awak , awak cume perlu bersabar je k ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay okay okay !! Thanks A Lot :D

      Delete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy