9 February 2013

My Life : First of February

Dah jawab salam ? Baiklah. Hatiku mendesak berteriak di dalam jiwa yang penuh kedukaan berplus dengan kesakitan nasib baik ditolak dengan kekenyangan ! Bhahahah ! Nak jugak buat entry baru ! Nak jugak ! Macam tu lah jiwa aku walaupun mata dah takleh tahan nak tertutup ni sebab esok ada majlis penting yang aku kene hadir. Biasalah VVIP  +___+

Dengan tenaga yang berbaki, aku akan ceria sebanyak cerita kat korang semua. Hajat dan niat aku yang sebanarnya, start cuti raya cina nanti, aku nak cerita pasal sorang kawan aku ni tapi tak jadi sebab dye mengamuk -,- OK fine ! Tak cerita ! (Huh!).. So, aku decide lah malam ni nak cerita pasal awal awal bulan february ni. Malas nak berpanjang lebar and just check it out ! :')

Just one event i have joined for this week and for this entry ! *aku tak dak event mcm Yuyu mahupun Fatin 


Are you see that ? MY BEAUTIFUL MALAYSIA DAY ! Event tu lah yang aku sertai awal awal bulan Feb ni. Gembira? Entahlah! Feeling tak ada langsung time event ni diadakan :') Maybe sebab kutip kutip sampah je kot (macam org gaji je rakyat ni kan-dye yang dpt duit byk tapi kerja?) Then, dapat hilangkan tenaga dengan berjalan jalan sejauh 7km. bukan berjalan sangat tapi kutip sampah sambil berjalan kaki. Faham maksudnya kan? Haha ! Nasib baik dapat imbuhan makan DAN! dengar lagu tak tentu hala. I mean konsert yang tak dak langsung faedahnya ! (Hampeh betoll sebab aku tergoda -,-)


Ni adalah salah satu aktiviti kami sebelum event ni dimulakan. Saje nak buat kenangan la katakan. Maklumlah, tahun terakhir untuk suka duki bersama. *Abaikan aku yang tak sempat nak betulkan kedudukan :'( *semua gambar tertera ditaja oleh Muhammad Zulkifli dan diedit 90% oleh aku. Thanks 


See my notice ? He's from Palestine you know ! (Ahmad Ibnu M. Hamad) Best sangat dapat sembang dengan dye even i am not good in english. Huwaaaa |||| *Jangan terkejuzz sebab beliau ni cikgu di SMK Bukit Besar not at my school :') Sedih sebab tak dakk ETA kat sekolah aku.. Tsst  +______+

*plastic yang dipegang : Air mineral Satu Malaysia + Roti Cokelat :) Konon konon nak ikut FL & YZ yang ditaja baju mereka oleh butik butik terkenal :') Nasib baik tak bagitahu baju kiteorang pakai :P

Dah habis kot aku bercerita pasal event grand gyler yang aku hadir ni. Muahahahha ! Malas nak cerita panjang panjang. Esok aku nak cerita pasal event cuti aku pulak pasal kawen kawen jerk! Maklumlah kan, Cuti Raya Cina yang memanjang  :) 

Sebelum menutup tirai entry ni. Jom sama sama doakan aku '' Ya Allah, berikanlah Amirol Najmi kecemerlangan dunia akhirat dan dekatkanlah dia dengan orang yang beriman '' Actually, aku baru jee habis exam TOV. Harap doakan aku erk!

(edit gambar orang-saya tahu gambar ini comells)

P/S : Tolong doakan urusan SIM card aku diselesaikan dengan cepat ! Nak contact & mesej ngn kengkawan! Huwaaaaaaa! Rindu mung orang (korang) :')

Thanks for reading this entry !

8 comments:

  1. bestnye dpt pergi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elleyh ! Betul ke tidak ! :PP

      Delete
  2. huhuuhuh,,good2~~~ baguish~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah,, THE best !! Wellll~,~

      Delete
  3. pic 1 smart.. :) SPM buat leklok.. hee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Edit bergegar tak nampak tuan tuh.. HAHA~
      BTW,, thanks a alot :))))

      Delete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy