2 March 2013

My LIfe : Akur Janji

Manusia jenis tak reti bahasa layak untuk aku sebab time-time budak Hostel mengemas bersiap sedia nak balik Hostel ni lah , aku duk menyibukkan diri bermanja dengan blog tersayang. Ade ke patut ? T____T

Kali ini aku memang tak nak cerita lama lama *Akur janji pertama untuk entry ini*

280213 - Temu murni bagi pelajar SPM 2013 telah berlangsung dengan jayanya sampai aku tertido time orang duk bermotivasi. Seriusly, mengantuk gyler tapi time beliau duk berceloteh pasal doktor, jangan sesekali aku melelapkan mata ! *Mesir pilihan terbaik katanya tapi aku nak Jordan* // Korea-korea-korea //

Tengok lah anak Abdul Rasid ni ! Bersungguh tak aku ? Kamain lagi bersemangat nak tanda tangan Akur Janji tu ! InsyaAllah, aku akan berusaha the best the best untuk mencapai kejayaan di dunia & akhirat !


Pemandangan sekitar akur janji tu berlangsung ! Aku harap korang semua suke hasil editan aku yang tak seberapa. Dah laa semua gambar bereditan, nampak sangat hodosh kan ? Oke ! Memang tu pun -,-''

And the girls ! Kiteorang kawan sampai mati. Moga kita semua dapat mencapai ape yang kita nak :')



Kegedikan melampau kan ? It's okay kalau nak kutuk pun tapi kalau tak rapat dengan aku , jangan nak judge sesuka hati sebab hanya orang yang rapat dengan kita yang akan tahu who we are +_+ Manusia ni mudah sangat nak berlakon. Percayalah ! -.-'' hehe


Gambar ni aku suke tengok dalam kamera, tekan kanan kiri kanan kiri. Nampak macam bergerak gerak gitu ala ala hidup laa gambar ning ! Nak tengok ? *aku tahu korang tak faham so, aku sediakannya :3



Nampak ? hewhewhew *jgn lupa tgok si comel kat belakang tu* Auch!


Dah habis kot berleter leter di ruangan ini . Aku sebenarnya agak kemalasan sebab tahun ni aku exam SPM . Hala tuju aku lepas SPM sangat penting untuk berjaya dunia akhirat :) So, jangan lupa doakan aku & semua kawan aku yang kat atas atas ni :') Kami bersahabat selamanya ! *terima kasih kat kawan aku sebab always support me with his advice*

K bhaii 

Thanks for reading this entry !


8 comments:

  1. Gud luck kamu.. :)

    http://fifizaffida.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih ! Aminnnn ! 11A+ :)

      Delete
  2. semoga berjaya..dan dipermudahkan Nya dalam segala urusan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin Amin Amin.. InsyaAllah bunda ! :)

      Delete
  3. semoga berjaya :-)

    ReplyDelete
  4. goodluck najmi....born to beat okeh?haaahaaa........eman dulu pon ada cita2 nak jd doktor,tapi,sekrg ta lagi...100% fail..sekrg ubh angin try2 jdi akauntan...sedihnya lahhhhhhhhhhhhh.....dahlah sambil dgr lagu yesung kat sinih...bertambah sedih laaa...adeiihhh.....
    11A+ moga jdi kenyataan.....ada impian , cita-cita , dan harapan tak salah..yg pntg , usaha kita kearah utk mencapai cita2 kita tuh..kalau kat korea and jepun peymes engineering..mesir ,ireland,india and indonesia femes bab medic ..jordan fems dengn ekonomi......akauntan?haaahaaa....korea kot..nak sambung master kat korea nih..hahaks....

    dgar nasihat abg eman yg tak "poks" kau ni najmi oii....haahaa...:D

    ReplyDelete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy