19 October 2012

My Life : Kelebihan Si Rabun

agak hodoh melihatnya begini daripada asal.. =)
Bagi yang tak rabun. Sila pergi jauh-jauh dari sini. Kalau nak try pun boleh.

Nak tau tak apa kelebihan si rabun macam aku ni.Kalau nak tahu duduk diam-diam depan lappy tu,baca arahan yang akan aku sampaikan ni dengan betul-betul. Cuba fahamkan yerk! Aku kan sentiasa melalut.





1-Tengok gambar ni betul-betul sambil pakai spec or contact lens korang. Nampakkan Albert Einstein tu Dan beliau seorang Lelaki kan.

2-Bukak spec korang.Then,tengok betul-II gambar tu.Apa korang nampak? perempuan kan? Sebenarnya aku tak nampak dengan jelas pun siapa perempuan tu.Yang aku tahu memang dia perempuan cuma tak jelas.Menurut gambar tu adalah Marilyn Montroe.Kalau korang tahu & nampak dengan jelas.Bertuahlah!

:: Simple je step nya kan? Cuma ni maybe kelebihan bagi orang rabun.Cuba korang try tengok jauh-jauh.Maybe boleh kot.! Try tau.! 

comel macam aku kan? ngee~



5 comments:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  2. Salam ~

    Yang awak minta lagu minus lam tukan saya lupalah yang mana satu , dulu mase saya upload ade dua . Sekarang dah banyak . Sorry taw , awak try cari kat sini >> http://irondj.net/roll?search%5Btitle%5D=glad+you+came+&commit=SEARCH <<

    ReplyDelete
  3. Eh jimie., ak still 64 dy laki a wlao ak x rbun.. Kah9

    ReplyDelete
  4. woiyt..! saper yang rabun je akn nampak pompuan...yang nampak lelaki memang tak rabun larh!

    ReplyDelete
  5. jom2x rawat mata rabun dengan ibnu sian sunglasses model therapy eyewear sporty
    check it out here http://ibnusinaglasses.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy