12 October 2012

My Life : Calling Di Facebook Membahayakan?

sekadar gambar hiasan


 Hye Readers semua..Korang semua sihat tak? Malam yang masih muda lagi berseri ni sambil bergodek godek ke blog kawan-kawan.. Berbunyi satu nada dering dalam laptop..huh? nada dalam laptop? apa tu? hantu ke? tak lah kawan-kawan ei.. Tu bunyi calling-calling dari kawan aku kat facebook.. haha


Agak Ketawa dan terharu bila ada jugak orang nak calling-calling aku ni kan..Siapa lah aku kat dunia ni..Hihi  Ok lupakan tentang itu.. Sini aku nak cerita kat korang tentang bahayanya bercalling-calling ni.
1) Membuatkan anda naik angin
2) Sabar jelah!
3) Aku gurau jerk!
4) Jangan marah 
5) Sebab sabar itu separuh daripada iman..
Ok! Tak lawak.. Aku saja je sebenarnya.. Motif utama aku nak ceritakan kat sini sebenarnya untuk beritahu kat kadang-kadang video calling di facebook ni amat membanggakan..huhu Best tau,! test lar dengan kengkawan korang.. But please remember jangan dengan lain jantina.. Nanti susah pulak kene tanggung dosa..! Ingat ikhtilat & pergaulan kena jaga..! wallahua'lam.. Salam Cinta
Ni Muka Dia *Zoey Danny*
his name is Asman..Nak berkenalan boleh contact aku..Haha

4 comments:

  1. betul2..
    nak wc mesti dgn yg sme jantina :)
    jom lawat entry akak lak :)

    ReplyDelete
  2. cepat aprrove comment aku!!!

    ReplyDelete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy