11 October 2012

My Life : 0810 Birthday Boy


Birthday Boy. Setiap Hari yang bertarikh kan 0810 aku akan digelar sebagai Birthday Boy..! I'm happy to hear it...Thanks frendz for make me always happy.. Kepada Sesiapa yang wish kat aku.,Beribuan terima kasih aq ingin ucapkan kat korang... Aku & korang semua akn happy kan bile ada orang wodh kat kita.. Apatah lagi bile dyeorang remember our birthday..! Sunnguh terharu,!

Ok..! Sudah 3 hari Masa Birthday boy aku hilang..hehe.. InsyaAllah kalau dipanjagkan umur.. aku masih boleh mendengar gelaran '' birthday boyz'' kat telinga aku ni..hehe ~_~

Untuk Pengetahuan Korang Semua la.. Today is my father's birthday (1110) & kawan aq Hasni.. ada jugak kawan aku yang sama tarikh dgn my daddy tapi tak pulak dengan aku -_-''   Sehingga sekarang aku masih belum menjumpai siapa yang beruah yang sama dengan tarikh lahir aku...haha perasaan bertuah! =P



Aku Rasa dah cukup koet untuk cerita aq tentang birthday boy..! Jangan Lupa cerita kat blog korang bile korang digelar ''birthday boy'' & jalan-jalan la kat sini kasitau kat aku supaya aku dapat membaca & mengetahui ttg cerita '' Birthday Boy or Birthday Girlz  Korang''

Harap enjoy & thanks a lot.. Salam

3 comments:

  1. happy bufday ye bufday boy...lupa nk ucap..haha... :P

    ReplyDelete
  2. hahaaha..! thank you very much..!

    ReplyDelete
  3. done follow you.. jemput follow back...
    i ade blog.. follow both ya.. hee :)

    http://boutiquediyana.blogspot.com/

    http://productacaiberryku.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy