19 August 2012

My Life : Raya Pertama 2012

Raya pertama korang macam mana?? Ok ke Ko ?? Tepuk dada tanya minda.. aq bukan apa, terlalu seronok ataupun agak menarik raya tahun <2012> korang nak dengar aq cerita tak? so,tutp mulut,,jangan mengumpat bulan yg mulia ni... kalau nak teruskan,,boleh blah! hehe gurau je,, takkan terasa kot..

dah2 ! stop2 ! tak nak banyak berceloteh.. raya2 ni mesti byk gambar2 yg menarik kan.. korang boleh layan nnty.. so,,tanpa mebuang masa dalam tong sampah....let's me introduce my raya..~ jom2.. jangan malu2..buat macam blog sendiri...wikikiki.. =P

bangun pagi yg dikejutkan oleh abah tersayang.. sangat mengantuk sbb tido lewat semalam... sooo sleepy!! but masih ada feeling nak raya ni..  duit raya tgh duk pikir ni...hehe


pergi solat raya kat rumah sepupu.. surau dye.. Alhamdulillah... selesai solat ziarah2.. dapat byk duit raya bro! rugi korang tak join aq punya destination...hehe

terus balik rumah sebab kesian kat kkq aq yg duduk sorang2 kat umah...kalau aq pun mesty x sabar nk tggu famili balik... nak raya dgn famili pulak ni... yeah!!

raayyaaa bersama famili... ma & abah,, mintak ampun byk3.. sebab nakal,, kurang tolong,, salah silap yg berjuta jitun tu... maaf zahir batin ea..!! SELAMAT HARY RAYA ! nasib baek boleh tahan mata ni tau !

selesai bersalaman,,kiteorg duk bergambar sempoi.. tapi ada jugak siblings aq malas nak ambik gambar... huhu~ papepon,, jom layan gambar terbaru raya 2012 aq.. ::

my abah & my ma yg tercinta! :*
saat ini,, ma aq yg nak sgt berposing..abah aq ikut serta larh... =) org yg owesem lam hidup aq.. sebelum ni korang belum tahu kan.... hah? hari yg mulia ni gak aq citer kat korang.. huhu

my famili.. -,- 1 laky 1 puan hilang..hehe
kakak aq memang suke berposing cam gitu... semua manusia ade style masing2 kan.. hehe
my family is osem gile...yeah!

haha,,berposing di tangga.. wi kiki
saje-saje,, ingat nak buat DP facebook... tapi ada yg lebih menarik..huhu

kembar.. >_<
hello..! kiteorang memang nmpak cam kembar..tapi tak pun sebenarnya... jgn ikut hati korang je nak judge ok.. btw,, abg aq ni just setahun je beza umur... peace yO!!

sikit jer .. =)
btw,, ni bukan hidangan untuk korang kalau nak datang rumah parents aq... raya pertama ni ma aq masak nasi tomato lauk ayam masak merah..! pergh! sedap molek..habis seperiuk..esok hidangan lain pulak.. =)

kasut raya 2012
dah nampak sandle raya kite org... yg aq punya hujung sekali belah kiri ( dri pndagn korg)
huh? huduh! memang pon..tapi aq tetap bersykur...! Alhamdulillah..!

dah tau kisah raya pertama aq... kalau nk tahu lebih lanjut... sila lah komen yg baik.! sayang korang
ASSALAMUALAIKUM..! =)

p/s : baju raya aq .. bukan pink & bukan oren = peach ..sekian!



2 comments:

  1. ok , x kire ah, nk komen gak, muka mak ko mcm tc norisah, andd.... wehhh , bapak gedabak rumah ko ....

    ReplyDelete
  2. x kire rr... nk balas gak..hehe~

    memang..aq perasan,,! tapi anak dye lebih sama ok... =P

    rumah aq kecik jelar...nampak je besar.... serius... tapi syukur Alhamdulillah larh..mampu hidup..~ :)

    ReplyDelete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy