18 August 2012

Hari Raya

''ketupat rendang,,sila nikmati kawan,,
penat memasak malam ke pagi,,
koci dan dodol,,jgn dilupakan,,                                           S E L A M A T H A R I R A Y A ! !
peninggalan nenek zaman berzaman,,                                          
asyik bersembang pak cik dan mak cik,,                                  M A A F Z A H I R B A T I N ! !
hai duit raya lupa nak diberi,,,"                    
nyanyi sakan nampak..! haha..aq ni bersuka ria sangat nak sambut hari raya...lama pulak tak update entry blog nim...dulu aq stress sebab blog aq xleyh nk buat header transparent ngn pages... tapi Alhamdulillah... nak dekat2 raya ni..tersentuh lar pulak..nnty org kata pulak,, entry raya tak ada? blogger apa ni? haha,,aq ni.. kemudahan ternet dah ada,, mesty lar kene update selalu kan? sO,, hari raya ni mmg penyejuk hati aq larh... Alhamdulillah sangat2...pages pown dah menjadi,... thanks God..! hanya tuhan yg tahu betapa manisnya blog aq jadi cam gi nim... kpd sahabt blogger a.k.a Ha...Mizah ..thanks yerk! tidak lupa juga kpd Lyssa faizureen yg byk memberi tuto kpd aq dalam mengembangkan blog yg tak seberapa ni...huhu ^_^

_RAYA _
taun ni aq raya kat rumah jer..hari khamis pergi KL sepupu kawen,, maybe hari ahad aq tak pergi sekolah... jgn marah yerk! taun nim.,,memeng aq xleyh raya ngn kengkawan kat sekolah tau... so sad =( bukan apa,, ada rasa kelainan tau bile raya kat sekolah..walaupun tak dapat sebnyk raya kat umah...haha..,~ korg tau jelar kan budak cam aq nim...duet raya jadi habuan..huhu~ nk pergi jalan2 ke tak tahun ni...huhu~ rse nye aq pergi ikut abg n famili aq jerk...xder lar pergi raound2 ngn budak2...haha~ maybe hari rabu ni a.ka raya ke-4,, aq pergi hang out K.T ngn kengkawan aq yg hot lagi happy...haha~ harap2 boleyh lepaskan rindu... muahhahahaaha!!

baju raya? kuih raya? persiapan raya? entah pape lar korang ni...haha~ tapi mmg soklan mcm ni yg byk kite terima kan masa hari lebaran kan? kan? hOho..hurmmm,, famili aq amek warna peach taun ni.. sungguh cantik bagi aq larh! <3 tshirt! 2 oren,,2 purple...2 jer yg rasmi sebenarnya... oren n purple...huhu~ seluar pun  2 helai...tak byk macam korunk kan...aq ni rye simple2 jer...hoho..~ memang sebenarnya tak sabar nk pkai 
raya... wikiki..~ aq memang tak bergaya macam korg tapi aq ada style aq sendiri walaupun comot2 tau...kah3~ kuih raya umah aq juz beli..tapi..tapi..sape mari raya umah aq akan dihidangkan makann yg lazat tau...oleh itu,,sebelum ke umah aq tu..pastikan perut kosong tau...hahahah!! gelak jahat sikit... persiapan raya?? hurmm,, memang memuskan..huhu~ sekunk ni pun aq tgh selang seli ngn tolong & maen ternet... happy gak leyh tolong..!! wuhuhuhuhu ~_~
d
ah byk yg aq celotehkan sal raya... raya taun ni memang happy kerana blog aq pun dah bertukar wajah..! Alhamdulillah larh! thanks All..nak duet raya x?? nnty aq kasi kat kau... ada syarat tau! mari umah aq dulu...hahaha!! x lawak..ok fine! =P chow dulu...

AMIROL NAJMI MENGUCAPKAN ::
  
simple jew!!

happy raya day!

segala yg ter lar yerk!! 0 - 0
jgn kuat sgt main mercun..hati-hati



kata2 ampun dan maaf melalui gambar2 yg tertera te... untuk semuanya!!

A S S A L A M U A L A I K U M..!! 


5 comments:

  1. jimiy, ada entry baru pasal raya. jom usha!

    ReplyDelete
  2. nak baca hok awk pulop ..... =^^

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri ♥

    Kalau Sudi , Baca/Komen :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy