2 June 2012

: Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500


hai..! lame x jumpe kOrunk semua!!! nice to meet u again... *mcm lar face to face*
hehe..~

ari,, waktu nim,,saat ini,, Dj nak jOin sgMen oleh miss Z nim... nice jgak n Alhamdulillah Dj bleyh jOin...hehe~ jOm tgOP sepenuhnya kat bawah nim!!


klik untuk tahu dgn lebih lanjut


anda juga bleyh tgOP kat bawah nim..

setiap segmen pasti ada syaratnya dan maklumatnya... jOm tgOp!



1)- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik.
2)- Letak header miss z dan linkkan ke entri 

3)- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

4)- Nyatakan bilangan follower anda

5)- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang

6)- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)

7)- hantar link entri anda ke ruangan komen
8)- Link entri BUKAN link BLOG
9)- hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
10)-Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi

*nak tau dgn lebih2 lebih2 lanjut,,tekan lar kat banner tu,, senarai peserta pOwn boleyh tgOp,,

untuk memenuhi syarat di atas,, Dj nyatakan jumlah buat masa sekarang..!!
12:11 a.m (mengikut jam luppy k)

seramaifollowers
 skit jer Dj nim



nak tag kan kawan saya yg sOrang ni lar..

-misz miza *anda bertuah hari ini*


k lar...dah penat berbicara sal nim...bye2!! assalamualaikum!













20 comments:

  1. thanksss! hehe i'm join!

    ReplyDelete
  2. hehehe :)
    makasi sebab sudi join :)

    done follow
    miss z follower ke 116 :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap AMIROL dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yg sama :)

    http://www.rubikzkey.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  5. hi pka dari segmen yg sama.
    jom singgah blog pka nak..???

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  6. hyee . dari segmen yang sama . done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  7. hai salam perkenalan

    dari segment yang sama

    done follow

    http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  9. saya melawat dari segmen ni

    mari menjadi follower masing-masing

    http://kainpelikatbiru.blogspot.com/2012/06/segmenpencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal.. follow awak. =)
    http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  11. salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  12. dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

    ReplyDelete
  13. Hai. dari segmen yang sama. done follow !

    http://aarmirul.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. salam,
    singgah sini jap dari segment yg sama.
    done follow awk.
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com/

    thank..

    ReplyDelete
  15. #132 , follow back !!! :]

    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  16. Segmen miss z dah tamat...jom terjah blogger lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen sama :) id follower: ATIQAH
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama . follow sini sekali . feel free to visit me back ya . ^^

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  19. hye.. dr segmen yg sama. follow me back k. =)

    http://uptomelahh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  20. Salam kenal...dari segmen yang sama...
    Jom BW my blog..:)
    Dun forget 2 hit me back yaa..
    Done follow!!

    http://gumoks.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy