24 October 2012

My Life : Segmen : Follow Sampai Pening

Terasa rajin la pulak nak join Segmen ni.Nampak & rasa memang best sebab boleh tingkatkan follower aku yang sedikit macam bilangan semut ni *semut banyak larh* macam apa entah,aku pun tak tahu,Ok stop blabel. Dah ngantuk ni.Typo pun sudah banyak ma ! :)


Syarat :

1. Follow blog ini dan dia.
2. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen : Follow Sampai Pening" dan nyatakan jumlah followers anda sekarang. Print Screen.
3. Copy banner di atas dan tempek kan di dalam entry tersebut.
4. Copy link entry anda dan paste kan di bahagian komen entry ini dan dia.
5. Follow semua peserta segmen.
6. Pastikan blog anda ada button followers(google connect), enable comment box, dan tiada words verification
                                                      
Nak tahu sangat follower aku yang sedikit totek ni. Sila lihat sambil bOo! :(

cantik kan.banyak pulak tu :)

Dah tahu,apa lagi,follow mollow larh,bukan susah pun,just click the button join this site.Dah mollow bolehlah comment kat sini,mudah kerja aku kan.Thanks. Nak tahu dengan lebih lanjut tentang segmen ini.Boleh larh ke blog beliau > Aini Zakaria.





13 comments:

  1. Singgah sini..terima kasih sebab sudi join segmen akak. Akak dah masukkan link amirol dalam senarai peserta. Jemput jenguk peserta lain juga ye. Selamat berkenalan dan happy blogging. ^__^

    ReplyDelete
  2. follow sini

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  3. datag sini membals kunjungan kamu n follow u..

    http://alkhawarizminadiah.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.htm

    ReplyDelete
  4. dun wory..penat yg berbaloi2..ehehe
    dah folo sini jgak..

    ReplyDelete
  5. singgah sini...tq follow fendy..follow sini gak...

    ReplyDelete
  6. haiyakk ! beta dtg sini :) drpd segmen yg sama http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    #sudilah kiranya menerjah negeri biru beta ye~ :P

    ReplyDelete
  7. http://www.belogbudaklapar.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
    MM datang melawat & follow dari segmen sama..#277

    Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


    Terima kasih! ^^,

    ReplyDelete
  9. follow sini..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  10. hye awak awak semua ! salam perkenalan ^^, saya sudah follow awak, awak jgn lupa follow saya taw - dari segmen yg sama http://miaauss.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  11. ayu singgah dan folo ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    ReplyDelete
  13. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy