14 March 2012

MegaGiveAway by Penmerah.com


b4 im gOing to ostel.... i nak jOin mega giveway by pen merah..!!
jOm selidik..!!


klik lar banner nim...join terus keyh...!!

saya nak tag kat kawan saya yang ayu lagi machO nim


Syarat;

1. Buat entri ‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’ *done*
2. Likes Fanpages Penmerah.com  *dOne*
3. Copy Banner dan Link kan ke Entri GA Penmerah.com. *done*
4. Tag 3 orang kawan *done*
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye! *done*
6. Jangan lupa Follow twitter pen merah untuk tau PENGUMUMAN SEMASA tentang GA ini. *done*
P/s: Pastikan link entri korang tuh link entri GA bukan link blog jek. Senang untuk aku terjah nanti! Baidewey, setiap minggu akan ada hadiah bagi Top Komentar berupa wang tunai. Takdelah banyak tapi kalau korang nak, kena lah rajin masuk blog penmerah.com. Macih. Macih. Macih.

1 comment:

  1. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete

Thanks everyone. May God Bless You!

-Myrol Najmy